Tarteletter med jordskokker, sølvbeder og persille

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Bagte jordskokker

  • 750 g jordskok
  • 10 g olie
  • 5 g fint salt

Fyld

  • 150 g finthakket løg
  • 10 g finthakket hvidløg
  • 20 g Arla® koncentreret smør
  • 550 g sølvbede i strimler
  • 25 g finthakket bredbladet persille
  • 5 g fint salt
  • 1 g friskkværnet peber
  • 1,5 liter hvid sovs
  • 5 g citronskal (usprøjtet)
  • 10 stk tartelet

Pynt

  • citronskal (usprøjtet)

Fremgangsmetode

Bagte jordskokker

Vend jorskokker med olie og salt. Bag dem møre i ovnen.

Fyld

Svits løg og hvidløg i smørret. Tilsæt sølvbeder og steg til det falder sammen. Tilsæt persille, salt og peber og steg blandingen godt igennem. TIlsæt den hvide sovs og citronskal.

Servering pr. person

Anret en tartelet med 250 g fyld.

Bagetid

Ca. 30 min. 170°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.