Rugsnacks

SERVERING

100 stykker

Ingredienser

  • 2950 g Kerne-Max 100/0, NA
  • 35 g gær (tørgær = 17,5 g)
  • 2500 g vand

NÆRINGSINDHOLD

PR. 100 G BRØD:

Energi: 882 kJ/211 kcal

Fedt: 5,6 g

– mættede fedtsyrer: 0,6 g

Kulhydrat: 29,2 g

– heraf sukkerarter: 2,1 g

Kostfibre: 6,5 g

Protein: 7,4 g

Salt: 0,86 g

Fremgangsmetode

Hjemmelavede mersalgsprodukter hitter – tilbyd dine kunder lækre og smagfulde rugsnacks. Anret produkterne i flot emballage og placer dem centralt i butikken eller tæt ved disken.

Dejtemperatur: 28-30°C.

Æltetid: 30 min. langsomt.

Liggetid: 30 min. langsomt.

Dejvægt: 50 g.

Dekoration: Sprøjtes ud med sprøjtepose i en bakke med mandelsplitter (Mandler – hele) og rulles runde.

Hævetid (vejledende): 40-45 min.

Bagetemperatur (vejledende): 200°C

Bagetid (vejledende): 10-12 min.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Valsemøllen

Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
Tlf: 76103300

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.