Delisoft rugbrød

SERVERING

24 portioner

Ingredienser

Opskrift på 22-24 rugbrød

  • 12500 g Delisoft Rugbrød 100/0 NaturAks
  • 120 g gær (tørgær = 60 g)
  • 10400 g vand

NÆRINGSINDHOLD

PR. 100 G BRØD:

Energi: 859 kJ/205 kcal

Fedt: 2,7 g

– mættede fedtsyrer: 0,4 g

Kulhydrat: 35,9 g

– heraf sukkerarter: 1,9 g

Kostfibre: 6,3 g

Protein: 5,9 g

Salt: 1,48 g

Fremgangsmetode

Blødt og saftigt rugbrød med en moderat mængde kerner, der har en langfriskholdning og holdbarhed, som kunderne efterspørger. Yderst velegnet som grunddej ved tilsætning af gulerod, chiafrø eller græskarkerner.

Dejtemperatur: 28-30°C.

Æltetid: 20 min. langsomt.

Hviletid: 30 min.

Liggetid:

Dejvægt: 1.000 g.

Form: Aluform: 76140.

Opslåning: Dejen vejes direkte i formeneller formes til brød.

Dekoration: Drysses med Easy rug.

Rasketid: *50 min. (vejledende)

Bagetemperatur (vejledende): Indsættes ved 250°C faldende til180°C med damp (vejledende).

Bagetid: 50 min. (kernetemp. på 94°C) (vejledende).

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Valsemøllen

Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
Tlf: 76103300

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.