Kernemax rugbrød

SERVERING

1 portioner

Ingredienser

Opskrift

  • 5900 g Kerne-Max 100/0, NA NaturAks
  • 70 g gær
  • 5000 g vand

NÆRINGSINDHOLD

NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G BRØD:

Energi: 882 kJ/221 kcal

Fedt: 3 g

 – mættede fedtsyrer: 0 g

Kulhydrat: 34 g

– heraf sukkerarter: 2 g

Kostfibre: 6 g

Protein: 7 g

Salt: 1 g

Fremgangsmetode

Server friskbagt, fuldkornsmærket rugbrød på 3 timer. Rugbrødsblandingen er sammensat af de bedste ingredienser – og dansk rugmel.

Dejtemperatur: 28 – 30 grader.

Æltetid: Ælt 30 min. langsomt

Liggetid: 30 min. i kedlen/æltekarret. Derefter køres 1 min. ved langsom hastighed inden afvejning.

Dejvægt: Rugbrød pr. stk.: 1.100 g. Vejes direkte i form og glattes med vand. Rugklapper: 100 g.

Form: Rugbrød: Aluform 75165. Rugklapper: Aluform eller Flexipanmåtte med en diameter p. ca. 10 cm.

Hævetid: 45-60 min.

Bagetemperatur (vejledende): Bageriovn: 250 grader, faldende til 180 grader. Damp ved indsætning. Gastroovn: 230 grader, faldende til 170 grader. Damp ved indsætning.

Bagetid: Rugbrød: 50-55 min. De sidste 5 min. med åbent spjæld. (Kernetemp. min. 96 grader).Rugklapper: 20-25 min.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Valsemøllen

Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
Tlf: 76103300

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.