Lynstegt tun med sesam, grønt og ristet sesam dressing

TID

10 minutter

SERVERING

12 portioner

Ingredienser

  • 1500 stk tunfilet
  • 12 stk pak choi
  • 24 stk broccolini
  • 6 spsk Ristet sesamfrø
  • 3 dl Jakobsens dressing Ristet Sesam

Fremgangsmetode

1.     Skær tunen i mindre stykker og steg dem på en meget varm pande ca. 10-15 sekunder på hver side. Tag dem derefter af panden og vend dem i sesam og lad dem køle af. 

2.     Skær pak choi på langs, og steg dem i ca. 30 sekunder på hver side på en meget varm pande i lidt olie. Gentag samme proces med broccolinien. 

3.     Skær tunen i skiver og anret med pak choi, broccolini og Jakobsens dressing – Ristet Sesam. 

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Good Food Group

Herredsvej 30 A
7100 Vejle
Danmark
Tlf: 75711800

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.