Wraps med rødkålssalat og fennikelpesto
SERVERING
10 portioner
Fladbrødet
Pestoen
Agurkesalat
Rødkålssalaten
Anretning og servering
Et touch af Norden som passer til de fleste festlige lejligheder.
Bland mel, vand og salt og ælt dette godt i en røremaskine.
Del dejen i 10 lige store dele og rul dem ud i den størrelse, som den stegepande har, du vil bruge til bagning af brødet.
Forvarm en pande og tørsteg brødet til dette er gyldent.
Rist solsikkekernerne og fennikel frø.
Bland derefter resten af ingredienserne i en blender og blend massen.
Skyl agurken.
Snit agurken i tynde skiver og læg dem i lagen (laves dagen i forvejen).
Snit rødkålen i fine strimler.
Riv æblerne fint og bland med den hakket persille.
Kom Hellmanns citrus viniagrette, knorr Krydderipuré hvidløg, salt og peber i kålen og bland.
Skyl og snit romainsalaten, derefter slynges den i en salatslynge eller lignende.
Smør fladbrødet med Hellmanns mayonnaise, læg salaten og rødkålssalaten i.
Kom agurkesalaten og creme fraiche i og rul brødet.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100