Wraps med rødkålssalat og fennikelpesto

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Fladbrødet

  • 400 g hvedemel
  • 200 g speltmel
  • 500 ml vand
  • 10 g Salt

Pestoen

  • 100 g solsikkekerner
  • 40 g fennikel frø
  • 120 g persille bredbladet
  • 120 g dild frisk
  • 130 g rapsolie
  • 100 g parmesanost frisk revet
  • 6 g Salt

Agurkesalat

  • 800 g agurk tynde skiver
  • 100 g lagereddike uden farve
  • 100 g sukker
  • 100 g vand
  • 6 g Salt

Rødkålssalaten

  • 600 g rødkål
  • 200 g æble
  • 10 g persille bredbladet, hakket
  • 10 g Salt
  • 2 g peber sort
  • 100 ml Hellmann´s Citrus Vinaigrette 1 l
  • 8 g Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g

Anretning og servering

  • 200 g Rama Fraiche 24%
  • 400 g Hellmann´s Extra Thick Mayonnaise 5 kg
  • 400 g salat Romaine

Fremgangsmetode

Fladbrødet

Et touch af Norden som passer til de fleste festlige lejligheder.

Bland mel, vand og salt og ælt dette godt i en røremaskine.

Del dejen i 10 lige store dele og rul dem ud i den størrelse, som den stegepande har, du vil bruge til bagning af brødet.

Forvarm en pande og tørsteg brødet til dette er gyldent.

Pestoen

Rist solsikkekernerne og fennikel frø.

Bland derefter resten af ingredienserne i en blender og blend massen.

Agurkesalat

Skyl agurken.

Snit agurken i tynde skiver og læg dem i lagen (laves dagen i forvejen).

Rødkålssalat

Snit rødkålen i fine strimler.

Riv æblerne fint og bland med den hakket persille.

Kom Hellmanns citrus viniagrette, knorr Krydderipuré hvidløg, salt og peber i kålen og bland.

Anretning og servering

Skyl og snit romainsalaten, derefter slynges den i en salatslynge eller lignende.

Smør fladbrødet med Hellmanns mayonnaise, læg salaten og rødkålssalaten i.

Kom agurkesalaten og creme fraiche i og rul brødet.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Unilever Food Solutions

Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.