Vitello Tonnato

Månedens udvalgte

SERVERING

4 Portioner

Ingredienser

  • 300 g Skriver af kogt eller stegt kalvekød eller anden rest af steg
  • 100 g Graasten Luksussalat tunmousse
  • 1 spsk kapers/kapersbær
  • 4 bdt Citron både

Pynt

  • 3 kviste ærteskud

Fremgangsmetode

Skiver af kalvekød (eller anden rest fra steg) lægges på fad, der spredes Graasten Sønderjysk Luksussalat tunmousse henover skiverne. Pynt med kapers eller kapersbær og en citronbåd pr. person. Retten kan evt pyntes med ærteskud.

Pynt:
Ærteskud

# tags

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Delitaste

Vestre Kirkevej 13-19
4000 Roskilde
Danmark
Tlf: 33233294

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.