Ingredienser
- 10 dl ØKOLOGISK BRIOCHE BURGERBOLLE
- 1 dl chili sauce
Tofu bøffer
- 900 g blød tofu
- 50 g revet parmesan
- 100 g revet mozzarella
- 1 tsk Salt
- 0,5 tsk peber
- 1 stk æg
Blue cheese creme
- 3 dl dobbelt fløde 50 %
- 50-70 g blue cheese alt efter styrke kan man prøve sig lidt frem. Den bliver skarpere i smagen, når den er kold.
Stegte løg
- 300 g løg skåret i tynde skiver
- 2 dl eddike
- 2 dl sukker
- lidt Salt
Fremgangsmetode
Tofu bøffer
- Bland alle ingredienser sammen til en lidt fast fars. Stil på køl i 30-60 min. inden bagning.
- Kom bagepapir på en bageplade. Stil 10 alu-ringe på ca. 10 cm i diameter på bagepladen og sprøjt eller smør godt med fedtstof.
- Fordel massen i ringene, tryk dem en lille smule sammen og bag dem i 10 min. på 180°C.
- Lad bøfferne køle lidt ned og fjern ringene. Brug dem som de er eller steg dem 1 min. på hver side for at gøre dem mere sprøde.
Blue cheese creme
- Varm fløden op til 50°C, smelt osten i og køl massen ned.
- Pisk den i ca. 30-50 sekunder i hånden inden brug.
Stegte løg
- Varm olien op, tilsæt løg og rør i dem en gang i mellem. De må ikke blive sorte. Tilsæt sukker når løgene begynder at blive møre og vend godt rundt. Krydr med lidt salt og peber.
Syltede rødløg
- Kog eddike og sukker op og tilsæt løg. Koges i 1 min., hæld på patentglas, læg låg på og stil dem på køl.
Anretning
- Tø brødene efter anvisning og bag dem i 2-3 min. ved 180°C.
- Smør over- og underboller med blue cheese creme.
- Anret med en tofu-bøf.
- Læg stegte løg og syltede rødløg på.
- Læg overbollerne på.
Har du spørgsmål til indholdet?
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Lantmännen Unibake/Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28
8700 Horsens
Danmark
Tlf: 76284999