Veggie Tofu burger London Style

Ingredienser

  • 10 dl ØKOLOGISK BRIOCHE BURGERBOLLE
  • 1 dl chili sauce

Tofu bøffer

  • 900 g blød tofu
  • 50 g revet parmesan
  • 100 g revet mozzarella
  • 1 tsk Salt
  • 0,5 tsk peber
  • 1 stk æg

Blue cheese creme

  • 3 dl dobbelt fløde 50 %
  • 50-70 g blue cheese alt efter styrke kan man prøve sig lidt frem. Den bliver skarpere i smagen, når den er kold.

Stegte løg

  • 300 g løg skåret i tynde skiver
  • 2 dl eddike
  • 2 dl sukker
  • lidt Salt

Fremgangsmetode

Tofu bøffer

  1. Bland alle ingredienser sammen til en lidt fast fars. Stil på køl i 30-60 min. inden bagning.
  2. Kom bagepapir på en bageplade. Stil 10 alu-ringe på ca. 10 cm i diameter på bagepladen og sprøjt eller smør godt med fedtstof.
  3. Fordel massen i ringene, tryk dem en lille smule sammen og bag dem i 10 min. på 180°C.
  4. Lad bøfferne køle lidt ned og fjern ringene. Brug dem som de er eller steg dem 1 min. på hver side for at gøre dem mere sprøde.

Blue cheese creme

  1. Varm fløden op til 50°C, smelt osten i og køl massen ned.
  2. Pisk den i ca. 30-50 sekunder i hånden inden brug.

Stegte løg

  1. Varm olien op, tilsæt løg og rør i dem en gang i mellem. De må ikke blive sorte. Tilsæt sukker når løgene begynder at blive møre og vend godt rundt. Krydr med lidt salt og peber.

Syltede rødløg

  1. Kog eddike og sukker op og tilsæt løg. Koges i 1 min., hæld på patentglas, læg låg på og stil dem på køl.

   

Anretning

  1. Tø brødene efter anvisning og bag dem i 2-3 min. ved 180°C.
  2. Smør over- og underboller med blue cheese creme.
  3. Anret med en tofu-bøf.
  4. Læg stegte løg og syltede rødløg på.
  5. Læg overbollerne på.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Lantmännen Unibake/Schulstad Bakery Solutions

Oensvej 28
8700 Horsens
Danmark
Tlf: 76284999

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.