Veggie burger med kikærter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Burgeren

  • 500 g kikærter udblødte
  • 25 g løg hakket
  • 25 g Maizena Tapiokastivelse 5 kg
  • 1 stk æg
  • 30 ml Knorr Flydende Grønsagsbouillon, koncentreret 1 L
  • 30 ml Knorr Professional Intense Flavours, Roast Umami 400 ml

Mayonnaisen

  • 400 g Hellmann´s Extra Thick Mayonnaise 5 kg
  • 35 g Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili 750 g
  • 30 ml Knorr Professional Intense Flavours, Roast Umami 400 ml

Det syltede

  • 200 g rødløg finthakket
  • 100 ml Hellmann’s Cider Sherry Vinegar Vinaigrette

Fremgangsmetode

Burgeren

Burgertrenden er vokset stødt de sidste mange år, og har også vundet stort indpas i vegetaruniverset. I denne udgave har vi fokuseret på en variant, hvor fedme, syre og umami får mundvandet til at løbe hos selv den største kødentusiast.

Blend de opblødte kikærter sammen med løg, tapiokastivelse, æg, grøntsagsfond og 30g Roast Umami.

Form kikærtemassen som “bøffer” på en pande og steg dem sprøde i rigeligt olie.

Mayonnaisen

Rør Hellmanns mayonnaise sammen med røget chili purè og de sidste 30g Roast Umami.

Det syltede

Bland de snittede rødløg sammen med Hellmanns Cider Sherry vinaigrette.

Anretning og servering

Læg burgeren sammen med den lune briocheboller, chilimayo, frisk basilikum, de stegte kikærtebøffer, avocado og syltede rødløg.

Serveres gerne med fritter og dip

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Unilever Food Solutions

Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.