Vegetarisk pho

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Vegetarisk pho

  • 2,5 ml vand
  • 50 ml Knorr Flydende Grønsagsbouillon, koncentreret 1 L
  • 200 g løg finthakket
  • 25 g sukker
  • 50 g kanelstang
  • 1 g stjerneanis
  • 5 stk nelliker hele
  • 40 g Knorr Professional Krydderipuré Ingefær 750 g
  • 5 g Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g
  • 800 g ris nudler
  • 750 g tofu i tern
  • 150 g løg i skiver
  • 300 g bønnespirer

Fremgangsmetode

Vegetarisk Pho

Pho, som udtales “fåh”, er en nudelsuppe, som mange anser for at være Vietnams nationalret. Hemmeligheden bag suppen er den smagfulde bouillon. Suppen serveres til morgenmad, frokost og aftensmad og ofte som “streetfood”. Her er en opskrift på vegetarisk pho med tofu.

Hæld vand, Knorr Grønsagsfond og løg i en kasserolle. Tilsæt sukker, kanel, stjerneanis og nelliker. Tilsæt Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg. Bring i kog, skru ned til lav varme, og lad det simre i 30 minutter.

Si bouillonen ned i en ren gryde, bring i kog og lad den simre videre. Tilbered risnudlerne efter anvisninger på pakken.

Anret nudler, bønnespirer, rå løg og tofu i skåle. Hæld den varme bouillon over nudlerne og tofuen. Servér ristede løg og thaibasilikum som toppings i skåle ved siden af.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Unilever Food Solutions

Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.