Vegetarburger

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Dressing

  • 250 g Hellmann´s Real Mayonnaise 1,85 kg / 2 l
  • 15 g Knorr Professional Krydderipuré Peberfrugt 750 g
  • 50 g Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g
  • 25 ml saft af Citron

Tilbehør og fyld

  • 1,6 kg kikærter drænet
  • 160 g revne gulerødder
  • 160 g løg grofthakket
  • 160 g knoldselleri revet
  • 160 g peberfrugt gul
  • 64 g MAIZENA Majsstivelse 2,5 kg
  • 45 ml Knorr, Koncentreret Løgfond, 1 L
  • 30 g persille hakket
  • 600 g burgerbolle sesam
  • 10 stk ost Cheddar, skiveskåret
  • 200 g Icebergsalat snittet
  • 300 g tomat skiver
  • 100 g rødløg fine skiver
  • 100 g Milda Browning 3,7 l

Fremgangsmetode

Dressing

Bland alle ingredienser til burgerdressingen.

En dejlig, inspireret vegetarburger, som bliver ekstra hot med dressingen, der er smagt til med Knorr Professional Krydderipuré Røget Chili. Byg en burger, og nyd at guffe den i dig.

Tilbehør og fyld

Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem godt. Blend groft i en foodprocessor.

Bland løg, gulerødder, selleri, paprika, persille og maizena med kikærter. Krydr med Knorr Professionel hvidløgspuré og Knorr flydende brunede løg bouillon

Form kikærtefarsen til mellemstore bøffer (ca. 2 cm høj)

Pensl bagepladen med Milda browning og put bøfferne på, pensl bøfferne med milda browning og bag bøfferne i ovnen ved 200 grader i ca 10-15 minutter. (Dette trin kan med fordel gøres dagen før servering)

Bland dressing og diverse tilbehør.

Server de vegetariske bøffer med tilbehør og burgerboller.

Tip!

For en mindre fedtet dressing: Bland en halv del Hellmanns mayonnaise med en halv portion Knorr Fraiche og krydr efter behov.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Unilever Food Solutions

Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.