Ingredienser
- 10 bdt Brioche burgerbolle
- 1 bdt koriander
- 200 g rød mizuna
Lime mayo
- 2 dl mayo
- saften fra 2 lime
- salt og peber
Jackfruit vendt i BBQ sauce
- 1 stk lille rød chili finthakket
- 50 g skalotteløg finthakket
- 100 g ananas finthakket
- 2 spsk Rørsukker
- 1 dl eddike
- 750 g jackfruit plukket i mindre stykker
- salt og peber
Kokossalsa
- 1 stk tomat finthakket
- 2 stk Avokado grofthakket
- 50 g rødløg finthakket
- saften af 1 lime
- 100 g rød peberfrugt finthakket
- 100 g rød jalapeños finthakket
- 50 g frisk koriander
- salt og peber
Fremgangsmetode
Bland den friske koriander og mizuna bladene sammen.
Lime mayo
Bland mayonnaisen sammen med limeskal og limesaft og smag til med salt og peber – mayo’en må gerne være lidt peberstærk.
Jackfruit vendt i BBQ sauce
Svits løg og chili af i lidt olie og tilsæt ananas og sukker. Vend det rundet til det begynder at karamellisere. Kom eddike i og kog det ind i ca. 2 minutter under omrøring. Tilsæt Jackfruit og varm det igennem under omrøring. Smag til med salt og peber. Lad det køle af.
Kokossalsa
Bland alle ingredienser sammen og smag til med salt og peber.
Samlevejledning
Varm burgerbollerne ved 190°C i ovnen i 2-3 minutter.
Smør bollerne med limemayo, og læg koriander/mizuna på bunden.
Kom 2 gode skefulde jackfruit BBQ på og læg lågen på toppen.
Server burgeren lun med salsaen ved siden af – evt. i kokosskal.
Har du spørgsmål til indholdet?
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Lantmännen Unibake/Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28
8700 Horsens
Danmark
Tlf: 76284999