Ingredienser
- 1 spsk olivenolie
- 2 spsk chipottle krydderi
- 750 g Naturli’ Pulled Vego 3 kg
- 500 g grønne bønner
- 3 stk rød peber
- 5 stk Gulerod
- 5 stk forårsløg
- 10 stk røde tortilla wrap
- 1 stk fricillesalat (eller salatmix)
- 50 g Beauvais Appetitagurker
- 2 dl Bähncke Mexico Salsa Sauce
- 2 dl gul dressing på Vegansk Mayo
Fremgangsmetode
1
Steg Anamma Pulled Vego i olivenolie og chipottle krydderi.
2
Blancher eller steg bønnerne og skær grøntsagerne i stave.
3
Læg tortillawrap fladt på bordet og læg alle ingredienserne i. Rul den stramt og skær den i passende stykker.
Har du spørgsmål til indholdet?
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00