Vegansk kikærtepostej

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 100 g rød peber
  • 100 g champignon
  • 2 dåser Beauvais ØKO Kikærter
  • 1 stk løg
  • 5 fed hvidløg
  • 1 spsk tahin
  • 200 g Kartofler
  • 1 stk citron, saft herfra
  • 0,5 dl olivenolie
  • 0,5 fed soyafløde
  • 4 spsk soya
  • 0,5 dl aquafaba
  • 4 spsk Ristet sesamfrø
  • friskkværnet peber

Fremgangsmetode

1

Steg hakket rød peber og champignon i lidt olivenolie på en pande og gem til senere.

2

Hæld aquafaba fra Beauvais Økologiske Kikærter. Gem aquafaba til senere.

3

Blend kikærterne sammen med løg og hvidløg. Tilsæt tahin, revne kartofler, citronsaft, olivenolie, soyafløde, soya, aquafaba, rød peber og champignon. Smag til med soya og friskkværnet peber. Bag kikærtepostejen i ca. 40 min. ved 200 grader.

4

Anret evt. postejen med ristede sesamfrø og friske krydderurter.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Orkla Danmark

Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.