Vegansk chokolademousse

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 270 g mørk chokolade
  • 180 g mandelmælk (gerne sød)
  • 3 spsk kokosolie
  • 225 ml aquafaba
  • 3 spsk agavesirup

Fremgangsmetode

1

Skær chokolade i stykker og kom det i en gryde sammen med mandelmælk.

2

Smelt massen over vandbad. Smelt kokosolien i og lad den afkøle til ca. 30 grader. Pisk aquafaba stift når chokoladen er afkølet. Tilføj agavesirup når massen er ved at være næsten stiv.

3

Bland ¼ af aquafaba i chokolademassen til den er næsten ensartet i farven. Rør derefter resten af aquafabaen i forsigtigt med en dejskraber.

4

Kom massen i portionsforme og stil dem på køl mindst 3 timer og gerne natten over.

5

Pynt chokolademoussen med chokoladespåner og evt. friske bær og mynte.

6

Massen skal ikke være så stiv som til marengs, og piskeris og andre redskaber må ikke være våde under piskning af aquafaba (som med æggehvider).

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Orkla Danmark

Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.