Vegansk chokolademousse
SERVERING
10 portioner
Skær chokolade i stykker og kom det i en gryde sammen med mandelmælk.
Smelt massen over vandbad. Smelt kokosolien i og lad den afkøle til ca. 30 grader. Pisk aquafaba stift når chokoladen er afkølet. Tilføj agavesirup når massen er ved at være næsten stiv.
Bland ¼ af aquafaba i chokolademassen til den er næsten ensartet i farven. Rør derefter resten af aquafabaen i forsigtigt med en dejskraber.
Kom massen i portionsforme og stil dem på køl mindst 3 timer og gerne natten over.
Pynt chokolademoussen med chokoladespåner og evt. friske bær og mynte.
Massen skal ikke være så stiv som til marengs, og piskeris og andre redskaber må ikke være våde under piskning af aquafaba (som med æggehvider).
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00