Vegansk ægfri aioli

Ingredienser

  • 6 aquafaba
  • væde fra Beauvais Kikærter
  • 2 spsk Bähncke Dijon Sennep
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk citronsaft
  • 4,5 spsk solsikkeolie
  • 4 fed hvidløg
  • salt og peber

Fremgangsmetode

1

Kom aquafaba, Bähncke Dijon Sennep, æblecidereddike og citronsaft i en skål. Pisk det sammen med en elmixer. Pisk nu solsikkeolien i, i en tynd stråle.

2

Pisk til du har en cremet mayonnaise. Tilsæt pressede hvidløg og smag til med salt og peber.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Orkla Danmark

Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.