Vegan Double Trouble Burger

SERVERING

10 stykker

Ingredienser

  • 10 blade SWEET POTATOBUN
  • 10 blade salat
  • 20 stk plantebøffer af f.eks. soja- eller ærteprotein
  • 20 skiver vegansk ost

Burgerdressing

  • 3 dl vegansk mayo
  • 1 dl ketchup
  • 2 spsk tørret estragon
  • 1 spsk vineddike
  • 1 spsk sukker

Syltede rødløg

  • 5 stk rødløg
  • 3 dl lagereddike
  • 1 dl vand
  • 1,5 dl sukker

Fremgangsmetode

Burger dressing

  1. Hæld vineddiken over estragonen og lad den stå i ca. 10 min.
  2. Bland eddike-/estragonblandingen i mayoen, tilsæt ketchup og sukker og rør sammen.

Syltede rødløg

  1. Skær rødløgene i tynde skiver og læg dem i en beholder.
  2. Hæld sukker, eddike og vand i en gryde og varm op til sukkeret er smeltet.
  3. Hæld eddikelagen over løgene og lad dem køle af.
  4. Syltede rødløg kan holde længe i patentglas på køl, men kan bruges så snart de er afkølede.

  

Anretning

  1. Steg bøfferne på begge sider.
  2. Læg en skive ost på hver bøf, mens bøfferne er på panden.
  3. Tilsæt en smule vand til panden og læg låg på (dampen hjælper planteosten til at smelte).
  4. Rist bollerne på skærefladen til de får en smule farve og sprødhed.
  5. Smør over- og underbolle med estragonmayo.
  6. Læg et stykke salat på hver underbolle.
  7. Læg de to bøffer i med syltede rødløg ovenpå hver bøf og læg overbollen på.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Lantmännen Unibake/Schulstad Bakery Solutions

Oensvej 28
8700 Horsens
Danmark
Tlf: 76284999

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.