Dette er en asiatisk risgryde, som er en almindelig morgenmadsret i Asien, først og fremmest i Kina. Det er en billig ret, der kan laves i uendelige versioner. Brug gerne rester af ris til denne ret. Så tager det ca. 30 minutter at koge risgryden – den halve tid i forhold til, hvis du bruger tørre ris.
Bring vand og Knorr Fond i kog. Tilsæt risene, og skru ned til lav varme, så det simrer.
Lad det simre i ca. 1 time, og rør rundt af og til, så risene bliver lidt grødagtige.
Tag risene af varmen, og rør fiskesauce og sesamolie i. Stil dem til side.
Steg æggene i olie på den ene side for at bevare den cremede blomme.
Server risgrøden i skåle, og læg ægget ovenpå. Pynt derefter med ristede løg, salatløg og chili. Pres limesaft over, og server med det samme.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
43284100
Se profil
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.