Skær kyllilngebryst og ananas i små tern 1x1 cm. Snit forårsløgene fint.
Bland alle ingredienser til æggesalat sammen undtagen æggene.
Hak æggene, og vend i cremen. Smag til med salt og peber.
Anret salaten i et stort fad eller i dybe tallerkener. Læg alle dele ved siden af hinanden, så man kan se hvad det er.
Læg æggesalaten i midten og pynt med urter - f.eks. ærteskud, kørvel, purløg eller brøndkarse.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.