Fremgangsmetode

Udskriv

Skær kyllilngebryst og ananas i små tern 1x1 cm. Snit forårsløgene fint.

Bland alle ingredienser til æggesalat sammen undtagen æggene.

Hak æggene, og vend i cremen. Smag til med salt og peber.

Anret salaten i et stort fad eller i dybe tallerkener. Læg alle dele ved siden af hinanden, så man kan se hvad det er.

Læg æggesalaten i midten og pynt med urter - f.eks. ærteskud, kørvel, purløg eller brøndkarse.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Æggesalat

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.