Blend halvdelen af de kogte kikærter med karry, spidskommen, cayennepeber, citronsaft, hvidløg, tahin, creme fraiche og rapsolie til en glat konsistens. Tilsæt resten af kikærterne og blend hurtigt med pulse-funktionen til en grov konsistens – smag til med salt og peber.
Flæk 10 sandwichbrød, smør dem med hummus og fordel babyspinat derpå. Læg 4 skiver salami på hvert brød og top op med rødkål og koriander. Læg brødtoppen på og servér.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.