Lad smørret bruse op i en gryde. Rist jordskokkerne sammen med løg og hvidløg, til de begynder at tage farve. Tilsæt æblemost og kog jordskokkerne møre. Sigt væden fra og hæld den i en gryde sammen med fløden. Giv æblefløden et opkog og kog den ind til den halve mængde. Blend jordskokkerne til en glat konsistens med en stavblender mens du hælder æblefløde i. Smag til med citronsaft samt salt og peber. Hold puréen lun. Kog tranebær op med rørsukker og lad det simre i ca. 10 min. i en gryde uden låg.
Rør det hakkede kød sejt med salt. Bland kødet med hakket persille, kværnet peber, mælk og en tredjedel af raspen. Form kødet til 16 krebinetter. Vend krebinetterne i mel, æg og det resterende rasp. Steg krebinetterne i en blanding af smør og rapsolie ved jævn varme, til de er gyldne og gennemstegte – ca. 5-6 min.
Anret og servér de stegte krebinetter med jordskokkepuré og tranebærkompot.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.