Fremgangsmetode

Udskriv

Sennepsmarineret spidskål

Snit spidskålen fint og vend det med de øvrige ingredienser

 

Timian-mayonnaise

  1. Varm olie op til 50 °C, tilsæt hakket timian og køl olien ned til 5 °C. 
  2. Pisk æggeblommer, sennep, hvidvinseddike og salt i 1-2 minutter. 
  3. Tilsæt timian-olien i en tynd stråle under piskning til den ønskede konsistens.

Syltede sennepskorn

  1. Blanchér sennepskorn 3 gange. 
  2. Kog de øvrige ingredienser op og vend sennepskorn i. Kog op og sæt på køl.

Servering

Saml burgerne i burgerboller og servér. 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Sennepsmarineret spidskål

Timian-mayonnaise

Syltede sennepskorn

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.