Bacon cookies med pretzels, chokolade og ahornsirup

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 3 dl sukker
  • 3 dl brun farin
  • 2 stk æg
  • 300 g smør
  • 2 dl chokoladeknapper
  • 500 g hvedemel
  • 8 g natron
  • 5 spsk ahornsirup
  • 2 dl mini pretzels let knust
  • 1 dl chokoladeknapper

Pynt

  • hele pretzels

Fremgangsmetode

Pisk sukker, brun farin, æg og smør sammen. 

Skær bacon i mindre stykker og steg dem let – ca. 5 minutter – indtil de er let sprøde. 

Bland hvedemel, natron, knuste pretzels, baconskiver og chokolade sammen i en skål og bland det i smør- og sukkerblandingen. 

Del cookie-dejen i 24 stykker. Form dem til små kugler, kom dem på en bageplade med bagepapir og tryk dem flade. 

Pynt med hele pretzels og pensl med ahornsirup. 

Bag ca. 15 minutter i ovnen, indtil de er gyldne. Lad dem afkøle på en rist.

TIP

  1. Gem evt. lidt bacon og chokoladeknapper og pynt med dem inden bagning.
  2. I stedet for pretels kan du bruge saltstænger

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.