Pisk sukker, brun farin, æg og smør sammen.
Skær bacon i mindre stykker og steg dem let – ca. 5 minutter – indtil de er let sprøde.
Bland hvedemel, natron, knuste pretzels, baconskiver og chokolade sammen i en skål og bland det i smør- og sukkerblandingen.
Del cookie-dejen i 24 stykker. Form dem til små kugler, kom dem på en bageplade med bagepapir og tryk dem flade.
Pynt med hele pretzels og pensl med ahornsirup.
Bag ca. 15 minutter i ovnen, indtil de er gyldne. Lad dem afkøle på en rist.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
89191919
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.