Torta de Banana – Karameliseret banantærte

SERVERING

32 portioner

Ingredienser

  • 150 kg Carte d´Or Karamel Topping 1 kg
  • 1,5 kg banan (1 banan vejer ca. 150 gram)
  • 100 ml saft af lime
  • 330 ml Milda Flydende Stege 100% 2,4 l
  • 140 g brun farin
  • 150 g sukker
  • 200 g æg hele past.
  • 360 g hvedemel
  • 4 g bagepulver

Fremgangsmetode

Lun Carte d’Or Karamel Topping sammen med lime og vend forsigtigt bananstykkerne heri.

Milda Flydende Stege 100%, brun farin, sukker, æg, hvedemel og bagepulver i en rørekedel og lad den røre i ca 5 minutter.

Hæld bananerne og karamelmassen i en smurt tærteform og fordel dejen henover bananerne og karamellen.

Bag ved 170 grader i ca. 40 min.

Servér med flødeskum og Carte d’Or Karamel Topping.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Unilever Food Solutions

Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.