Tarte Flambé
SERVERING
10 portioner
Dej
Fyld
Energiindhold for hele retten: 21540 kJ
Energifordeling:
Fiber: 64 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 40 %
Fedt: 44 %
Tilsæt vand, surdej, gær og de øvrige ingredienser i en røreskål. Ælt dejen i en røremaskine ved laveste hastighed i 3 min. Skru op til højeste hastighed og ælt dejen videre i 7 min.
Smelt smørret i en pande og svits løgene ved svag varme i ca. 15 min.
Rør skyr, fløde og hvidløg sammen.
Rul dejen tyndt ud til en rund bund og smør den med skyrblandingen. Fordel løg og bacon på bunden – og bag den i ovnen til den er gylden og sprød.
5-6 min. ved 270°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000