Tarte Flambé

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Dej

  • 375 g hvedemel
  • 250 g vand
  • 7 g gær
  • 15 g brunet smør
  • 200 g rugmel
  • 9 g Salt
  • 75 g surdej

Fyld

  • 700 g zittauerløg i tynde skiver
  • 75 g smør
  • 10 g finthakket hvidløg
  • 50 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 150 g Arla® økologisk skyr 0,2%
  • 700 g bacon i tynde skiver

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 21540 kJ

Energifordeling:

Fiber: 64 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 40 %
Fedt: 44 %

Fremgangsmetode

Dej

Tilsæt vand, surdej, gær og de øvrige ingredienser i en røreskål. Ælt dejen i en røremaskine ved laveste hastighed i 3 min. Skru op til højeste hastighed og ælt dejen videre i 7 min.

Fyld

Smelt smørret i en pande og svits løgene ved svag varme i ca. 15 min.

Rør skyr, fløde og hvidløg sammen.

Rul dejen tyndt ud til en rund bund og smør den med skyrblandingen. Fordel løg og bacon på bunden – og bag den i ovnen til den er gylden og sprød.

Bagetid

5-6 min. ved 270°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.