Tandoorilaks med mynteyoghurt

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 25 g tandoorikrydderi
  • 500 g laksefilet

Mynteyoghurt

  • friskkværnet peber
  • 500 g Arla Harmonie® økologisk yoghurt 10%
  • 10 g finthakket frisk mynteblad
  • 400 g agurk , skrællet, udkernet og i små terninger
  • 3 g Salt

Tilbehør

  • friskkværnet peber
  • frisk mynteblad
  • 300 g radise
  • jomfruolivenolie
  • flagesalt

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 7380 kJ

Energifordeling:

Fiber: 15.5 g
Protein: 32 %
Kulhydrat: 11 %
Fedt: 57 %

Fremgangsmetode

Dup laksen tør med køkkenrulle og gnid den ind i tandoori krydderi. Steg laksen kort ved høj varme på alle sider, så den bliver “sodet”.

Mynteyoghurt

Bland yoghurt med agurk og mynte. Smag til med salt og peber.

Servering

Skær laksen i skiver og læg den på et fad sammen med mynteyoghurt og radiser. Dryp med olie og drys med flagesalt. Pynt med mynteblade og server.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.