Tacotærten til de modige og blodige

TID

90 minutter

SERVERING

6 portioner

Ingredienser

  • 2 stk smør
  • 1 stk færdig tærtedej
  • Olie til stegning
  • 400 g oksekød
  • 25 g Santa Maria Taco Spice
  • 250 g Santa Maria Chunky Medium Salsa
  • 3 stk æg
  • 2 dl mælk
  • 100 g revet ost
  • 2 spsk Santa Maria røde Jalapeño
  • evt 100 g ost, i skiver

Fremgangsmetode

Sådan gør du

1. Sæt ovnen på 175°C.

2. Smør en tærteform med smør og læg tærtedejen i. <

Prik bunden med en gaffel.

3. Forbag tærten i ca 15min.

4. Brun farsen i olie og tilsæt kryddmixen og salsaen. Lad det simre uden låg i 5–10 min.

5. Læg fyldet på tærtebunden.

6. Pisk æg med mælk og hæld over. Læg revet ost ed tomater og jalapeños og lad bage 45-60 min i ovnen.

7. udstik nogle ostespøgelser og dekorér tærten med et par minutter inden den skal ud af ovnen.

TIP

Udstik oste-spøgelser og læg på tærten nogle minutter før den tages ud af ovnen.

Tid

Tilberedning: 30 min

Ovntid: 60 min

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Santa Maria

Ringager 2A
2605 Brøndby
Danmark
Tlf: 43967900

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.