Svampetatar

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1 g svampe shitake
  • 30 g rapsolie
  • 100 g champignon
  • 5 g Salt
  • 2 g peber friskkværnet
  • 20 ml sesamolie
  • 20 g japansk soya
  • 50 g syltede rødløg
  • 100 g Hellmann’s Vegan Mayonnaise 2,5 kg
  • 15 ml Knorr Koncentreret Svampefond, 1L
  • 30 g brøndkarse
  • 30 g peberrod revet

Fremgangsmetode

Enkelt, festligt og fænomenalt lækkert. Hvis man altså er en svampeelsker.

Steg shiitake-svampene gyldenbrune i rapsolie. Lad dem afkøle, og hak dem derefter groft. Vend dem i en skål sammen med sesamolie, soja, finthakkede syltede løg samt salt og peber.

Skær champignonerne i tynde skiver.

Bland HELLMANN’S med svampefond. Hæld det i en dressingflaske.

Fordel svampetataren på 10 tallerkner. Top med champignonskiverne. Sprøjt mayonnaise på i striber, og pynt med brøndkarse og revet peberrod.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Unilever Food Solutions

Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.