Svampesauce

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 g finthakket hvidløg
  • friskkværnet peber
  • 150 g finthakkede skalotteløg
  • 50 g Lurpak® smør
  • 600 g Arla Pro® Flødefraiche 30%
  • 400 g blandede friske svampe , fx kantareller, karl johan eller portobello
  • 15 g sojasauce
  • 30 g koncentreret kalvefond

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 10090 kJ

Energifordeling:

Fiber: 23.2 g
Protein: 5 %
Kulhydrat: 12 %
Fedt: 83 %

Fremgangsmetode

Rens svampene og skær dem i mindre stykker. Steg svampe, løg og hvidløg i smørret i en gryde i ca. 5 min. Tilsæt flødefraiche, kalvefond, sojasauce og peber og kog saucen igennem. Smag til og server.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.