Surdejsvafler med syrnet fløde, ukrudt og koreansk lyn-kimchi
SERVERING
10 portioner
Energiindhold for hele retten: 7860 kJ
Energifordeling:
Fiber: 32.9 g
Protein: 15 %
Kulhydrat: 41 %
Fedt: 44 %
Bland kefir og mel til en tyk dej. Dæk skålen og lad fordejen stå 12-24 timer på køkkenbordet indtil dejen bobler.
Rør æg, sukker, salt, smeltet smør og krydderier sammen til en ensartet dej. Lad dejen stå ca. ½ time og bag en testvaffel. Bag som hjertevafler eller firkantede vafler. Smag evt. til med mere sukker, afhængigt af, hvad vaflerne skal serveres med. Til denne servering må vaflerne gerne smage af surdej.
Pisk flødefraichen meget tyk, så den kan kugles som ”æg” med en varm ske.
Bland sojasauce, eddike, karrypasta, olie, fiskesauce og sukker i en stor skål og rør til sukkeret er helt opløst. Lige før servering, vend kålblade og agurk i chiliblandingen, så alle grønsagerne får farve og smag, men ikke går i stykker.
Anret vaflerne med et rullet kålblad, et ”æg” af syrnet fløde og 2 skiver agurk. Top med frisk ukrudt og et vred friskkværnet peber. Slut af med endnu en vaffel og server straks.
På en luksusdag, kan kimchien skiftes ud med en god skefuld, velkrydret, frisk stenbiderrogn.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000