Stjerneskud med kapersvinaigrette

TID

20 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 Pan. Isingfilet forstegt 130-160 gr
  • Stenbiderrogn sort MSC 250g
  • Røget laks Never Frozen 900-1400 gr
  • 1 stk romainesalat
  • 10 skiver brød
  • 250 g kapers inkl. lage
  • 1 dl rapsolie
  • 2 spsk Dijonsennep
  • 3 stk æg
  • salt og peber

Fremgangsmetode

Kog æggene i 8 min., pil dem og skær dem i kvarte.

Varm fiskene i ovnen i ca. 12-15 min. ved 200 °C.

Rist brødet gyldent i ovnen eller på en pande.

Bland 1 dl kaperslage med sennep og olie og pisk blandingen grundigt, så den samler sig. Smag til med salt og peber.

Skyl romainesalaten, skær den i grove stykker og fordel den på det ristede brød.

Læg fiskene på og fordel kapers, kvarte æg, røget laks i tern og stenbiderrogn ovenpå. Server med dressingen. Pynt evt. med dild og citronbåde.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.