Stegt medister på brændt blomkål med bacon og hvide bønner

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 2 Inges Medister Danish Crown Professional
  • Smør til stegning
  • 2 spsk olivenolie
  • 400 g bacontern Tulip Professional
  • 50 g grofthakkede mandler
  • 1,5 kg blomkål skåret i små buketter
  • 12 kviste timian
  • 500 g kogte hvide bønner
  • 450 g ricotta
  • 150 ml fløde
  • muskatnød
  • salt og peber
  • 2 dl finthakket bredbladet persille
  • Frisk timian til pynt

Fremgangsmetode

Varm olien på panden og steg bacontern i 3-4 minutter til den er sprød. Tilføj mandlerne og rist dem gyldne. Fjern fra panden og kom blandingen i en bradepande.

Rist blomkålsbuketterne på panden i det resterende fedtstof indtil buketterne tager god farve, ca. 8 minutter. Tilsæt timian og bønner og vend nænsomt rundt i panden.
Tilsæt ricotta og fløde og lad simre så ricottaen opløses. Tilsæt evt. en smule vand, hvis nødvendigt. Smag til med salt og peber. Vend med hakket persille.

Hæld blomkålen i et passende fad og drys med panchetta og mandler. Pynt evt. med friske kviste timian. Servér med sprødstegt medister.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.