Stegt kalvenyre med smørstegte grøntsager
SERVERING
10 portioner
Flødesauce
Tilbehør
Energiindhold for hele retten: 22330 kJ
Energifordeling:
Fiber: 40.5 g
Protein: 17 %
Kulhydrat: 8 %
Fedt: 75 %
Læg kalvenyrerne i en skål og hæld mælk over til det dækker kødet. Lad det stå på køl nogle timer, gerne natten over. Skyl nyrerene i vand. Fjern evt. fedt og hinder og skær kødet i skiver. Steg skiverne i smør ved jævn varme, drys med salt og peber.
Steg løgene i smør sammen med anisfrø og stødt fennikel. Hæld fløden på og kog den op. Smag til med citronsaft, salt og peber. Sigt saucen.
Server de stegte kalvenyrer med smørstegte grøntsager og flødesauce.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000