Stegt kalvenyre med smørstegte grøntsager

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1 kg mælk
  • 1 kg kalvenyre
  • friskkværnet peber
  • 50 g Lurpak® smør
  • 4 g Salt

Flødesauce

  • friskkværnet peber
  • 30 g citronsaft
  • 25 g Lurpak® smør
  • 750 g Arla® piskefløde 38%
  • 250 g finthakkede løg
  • 4 g Salt
  • 10 g anisfrø
  • 7 g stødt fennikel

Tilbehør

  • 375 g smørstegte grøn bønne
  • 1250 g smørstegte spinatblade

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 22330 kJ

Energifordeling:

Fiber: 40.5 g
Protein: 17 %
Kulhydrat: 8 %
Fedt: 75 %

Fremgangsmetode

Læg kalvenyrerne i en skål og hæld mælk over til det dækker kødet. Lad det stå på køl nogle timer, gerne natten over. Skyl nyrerene i vand. Fjern evt. fedt og hinder og skær kødet i skiver. Steg skiverne i smør ved jævn varme, drys med salt og peber.

Flødesauce

Steg løgene i smør sammen med anisfrø og stødt fennikel. Hæld fløden på og kog den op. Smag til med citronsaft, salt og peber. Sigt saucen.

Server de stegte kalvenyrer med smørstegte grøntsager og flødesauce.

# tags

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.