Stegt hellefisk på grillet surdejsbrød med grønkålspesto og æg

TID

30 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 600 skiver Hellefiskfilet, 6.81kg optøet
  • 10 skiver surdejsbrød
  • 200 g grønkål
  • 100 g parmesanost
  • 100 g mandler
  • 1 stk Citron
  • 5 stk æg
  • vegetabilsk olie
  • salt og peber

Fremgangsmetode

Hæld kogende vand over grønkålen og lad den trække i 5 min. Hæld vandet fra og kom kålen i koldt vand. Vrid vandet ud af grønkålen og blend det med parmesanost og mandler. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Kog æggene 6-7 min. og grill brødene 2 min. på hver side.

Skær fisken i stykker a 60 g og steg dem i olie på en pande i 2-3 min. på hver side. Krydr med salt og peber.

Pil æggene og skær dem i halve.

Fordel pesto, fisk og æg på brødene og server straks. 

Pynt evt. med knust rosa peber.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.