Stegt hellefisk på grillet surdejsbrød med grønkålspesto og æg
TID
30 minutter
SERVERING
10 portioner
Hæld kogende vand over grønkålen og lad den trække i 5 min. Hæld vandet fra og kom kålen i koldt vand. Vrid vandet ud af grønkålen og blend det med parmesanost og mandler. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Kog æggene 6-7 min. og grill brødene 2 min. på hver side.
Skær fisken i stykker a 60 g og steg dem i olie på en pande i 2-3 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
Pil æggene og skær dem i halve.
Fordel pesto, fisk og æg på brødene og server straks.
Pynt evt. med knust rosa peber.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400