Spansk-inspirerede frikadeller med ovnstegte jordskokker og grønkålspesto

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 30 kg spansk inspirerede frikadeller 35g, TULIP FOODSERVICE
  • 1,6 kg jordskokker delt i halve
  • 5 spsk rapsolie
  • Salt
  • kværnet peber
  • 80 g renset grønkål
  • 1 stk lille fed hvidløg
  • 30 g mandel
  • 0,5 stk Citron saften herfra
  • 50 g daggammelt, lyst brød
  • Salt
  • kværnet peber

tilbehør

  • ristet brød

Fremgangsmetode

Vend de skrubbede jordskokker med rapsolie, 2 spsk. æbleeddike samt salt og kværnet peber. Fordel jordskokkerne på en bradepande og steg dem i ovnen ved 230 °C i ca. 25-30 min., til de er let møre. Tilbered frikadellerne efter anvisning på emballagen.

Blend alle ingredienserne til pestoen sammen og smag til. Vend de stegte jordskokker med lidt af pestoen. Anret frikadeller og jordskokker på et stort fad, og servér med resten af pestoen samt ristet brød.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.