Southern Fried Chicken Burger London Style

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 g BRIOCHE STYLE BURGERBOLLE
  • 200 g babysalat

Southern fried chicken

  • 1,2 kg kyllingebryst skåret i lange stykker på ca. 3x8 cm
  • 300 g panko rasp
  • 2 stk æg
  • 2 dl mælk

Marinade til kylling

  • 10 g paprika pulver
  • 10 g tørret timian
  • 10 g Salt
  • 5 g chili pulver
  • 1 fed hvidløg hakkes fint

Chipotle/hvidløgscreme

  • 1 dl Creme fraiche 38 %
  • 2 dl mayo
  • 2 fed hvidløg hakkes fint
  • 30 g chipotle hakkes fint
  • salt og peber

Syltede agurker

  • 1 stk agurk
  • 100 g dild
  • 2 dl eddike
  • 1 dl sukker
  • 2 tsk Salt

Fremgangsmetode

Kylling

  1. Bland de tørrede ingredienser til marinaden og vend kyllingestykkerne i, lad dem trække i min. 1 time. Varm olien op.
  2. Pisk æg og mælk sammen. Hæld det over kyllingestykkerne. Tag kyllingestykkerne op og vend dem i pankoen. Friter dem med det samme ved 180°C ca. 3 min. Læg dem på affedtningspapir og drys med lidt salt.

 

Chipotle/hvidløgscreme

  1. Bland alle ingredienser sammen og smag til med salt og peber.

 

Syltede agurker

  1. Skræl agurken med en tyndskræller ned til kernerne. Drys lidt salt over skrællerne og lad dem stå 1 time.
  2. Kog eddike og sukker op, tilsæt dild og hæld det over agurkerne. Lad dem trække på køl et par timer.

 

Anretning

  1. Tø brødene efter anvisning og grill dem på indersiden.
  2. Smør over- og underboller med chipotle/hvidløgscreme.
  3. Fordel babysalatblade på underbollerne.
  4. Anret med pankofriterede kyllingestykker.
  5. Læg syltede agurker på og læg overbollerne på.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Lantmännen Unibake/Schulstad Bakery Solutions

Oensvej 28
8700 Horsens
Danmark
Tlf: 76284999

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.