Ingredienser
Muffins
- Franskbrød (rådej)
- 500 g jordbær
- 0,5 dl fløde
- 2 stk sammenpiskede æg
- Hasselnøddeflager til pynt
Hyldeblomstsukker
- 10 stk hyldeblomstskærme
- 50 g Rørsukker
Fremgangsmetode
Hyldeblomstsukker
Tør hyldeblomsterne i en ovn ved 100°C i ca. 4 timer. Pil derefter alt det grønne fra og bland de tørrede hyldeblomster med rørsukkeret
Muffins
Tø rådejen efter anvisning.
Kom rådejen op i en gourmetbakke og tilsæt jordbær, fløde, honning og æg. Bland/hak det hele sammen med en dejspartel.
Fordel blandingen i muffins forme (ca. 20 stk.), og drys med hyldeblomstsukker og nøddeflager
Stil de færdige muffins til hævning et lunt sted eller i raskeskab til 3 x størrelse.
Bag muffins’ne ved 190°C i ca. 15 minutter.
Har du spørgsmål til indholdet?
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Lantmännen Unibake/Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28
8700 Horsens
Danmark
Tlf: 76284999