Søde sommer muffins

Ingredienser

Muffins

  • Franskbrød (rådej)
  • 500 g jordbær
  • 0,5 dl fløde
  • 2 stk sammenpiskede æg
  • Hasselnøddeflager til pynt

Hyldeblomstsukker

  • 10 stk hyldeblomstskærme
  • 50 g Rørsukker

Fremgangsmetode

Hyldeblomstsukker

Tør hyldeblomsterne i en ovn ved 100°C i ca. 4 timer. Pil derefter alt det grønne fra og bland de tørrede hyldeblomster med rørsukkeret

Muffins

Tø rådejen efter anvisning.

Kom rådejen op i en gourmetbakke og tilsæt jordbær, fløde, honning og æg. Bland/hak det hele sammen med en dejspartel.

Fordel blandingen i muffins forme (ca. 20 stk.), og drys med hyldeblomstsukker og nøddeflager

Stil de færdige muffins til hævning et lunt sted eller i raskeskab til 3 x størrelse.

Bag muffins’ne ved 190°C i ca. 15 minutter.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Lantmännen Unibake/Schulstad Bakery Solutions

Oensvej 28
8700 Horsens
Danmark
Tlf: 76284999

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.