Snow crab cakes i miniburgere med guacamole, bagte rødder og mild harissa

TID

60 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 750 g Snekrabber kogte 142-226 gr (optøet)
  • 500 g Torskeloins 120-140g
  • 1 spsk rød Karry
  • 1 spsk soja
  • 4 stk æg
  • 10 stk små fuldkorns burgerbolle
  • 3 stk modne avocado
  • 1 stk lime
  • 3 fed hvidløg
  • 1 stk rødløg
  • 1 kg blandede rodfrugt
  • 2 dl harissa / chilisauce
  • vegetabilsk olie
  • salt og peber

Fremgangsmetode

Skræl rodfrugterne og skær dem i grove stave, vend dem med olie, salt og peber og bag dem i en forvarmet ovn i 15 min. ved 200 °C.

Kør torsken med karry, soja, æg og 2 tsk. fint salt til en fars på foodprocessor i ca. 3 min. Tag farsen op og sæt den på køl.

Tag krabbekødet ud. Det gøres nemmest ved at klippe krabben op og skrabe kødet ud.

Pres kødet en anelse, for at få lidt af vandet fra. Rør kødet i farsen og form til 10 crab cakes. Steg dem på en pande i olie i ca. 5 min. på hver side.

Flæk, udsten og skræl avocadoerne, mos dem med et piske-ris og rør dem med limesaft, knust hvidløg og finthakket rødløg. Smag til med salt og peber.

Varm evt. burgerbollerne og saml burgerne med guacamole og crab cakes. Server med de varme rodfrugter og harissa.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.