Snackpølser med patatas bravas, spicy tomatsauce og aioli

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 snackpølser m/rosmarin & chili, 100% DANSK®

tomatsauce

  • 3 spsk olivenolie
  • 1 stk finthakket løg
  • 2 fed hakket hvidløg
  • 1 spsk tomatpuré
  • 1 dåser hakkede tomater
  • 1 tsk paprika
  • 2 tsk stødt chili fx chipotle
  • Salt
  • kværnet peber
  • lidt sukker

kartofler

  • 900 g skrællede kartoffel skåret i tern
  • 2 spsk olivenolie
  • Salt
  • kværnet peber

aioli

  • 2 stk æggeblomme
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk havsalt
  • frisk kværnet peber
  • 3 dl koldpresset rapsolie

tilbehør

  • hakket, bredbladet persille

Fremgangsmetode

Varm olivenolien op i en gryde. Sautér løgene til de er blanke i olien. Tilsæt hvidløg og tomatpuré og sautér det kort. Hæld hakkede tomater i gryden sammen med chili og paprika. Lad saucen simre i ca. 15 min. under låg (kan med fordel trække til dagen før). Fordel kartoflerne i en gastrobakke og vend dem med olie samt salt og peber. Rist dem i ovnen ved 200 °C varmluft i ca. 35-40 min. eller til de er gyldne.

Pisk æggeblommer sammen med eddike, hvidløg, salt og peber i en foodprocessor. Tilsæt olien i en tynd stråle, mens foodprocessoren kører. Rist pølserne på en pande i lidt fedtstof og servér med tomatsauce, kartofler og aioli.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.