Snackpølser med patatas bravas, spicy tomatsauce og aioli
SERVERING
10 portioner
tomatsauce
kartofler
aioli
tilbehør
Varm olivenolien op i en gryde. Sautér løgene til de er blanke i olien. Tilsæt hvidløg og tomatpuré og sautér det kort. Hæld hakkede tomater i gryden sammen med chili og paprika. Lad saucen simre i ca. 15 min. under låg (kan med fordel trække til dagen før). Fordel kartoflerne i en gastrobakke og vend dem med olie samt salt og peber. Rist dem i ovnen ved 200 °C varmluft i ca. 35-40 min. eller til de er gyldne.
Pisk æggeblommer sammen med eddike, hvidløg, salt og peber i en foodprocessor. Tilsæt olien i en tynd stråle, mens foodprocessoren kører. Rist pølserne på en pande i lidt fedtstof og servér med tomatsauce, kartofler og aioli.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919