Smokey BBQ-marineret bryststeg med salat, grillede majs med jalapeños- og limesmør samt rugbrødscrisp

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 2 bryststege af gris smokey BBQ marinerede 800 g, Danish Crown Professional
  • 10 majskolber ca. 2 kg
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 håndfulde hakket purløg
  • 500 g frisk, blandet salat

Rugbrødscrisp

  • 5 skiver rugbrød
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk flagesalt

Jalapeños- og limesmør

  • 0,5 dl syltede jalapeños
  • 20 g koriander
  • 2 fed hvidløg
  • 400 g smør
  • 2 tsk røget paprika
  • Saft og revet skal fra 2 lime
  • 0,5 tsk Salt
  • peber

Fremgangsmetode

Tilbered bryststegen efter anvisning og lad den hvile i ca. 5 minutter. Kom majs i en gryde med saltet vand, og kog indtil de er møre. Hæld vandet fra og grill majskolberne let på en varm grillpande. Hak forårsløg skråt og læg i isvand, så de bliver sprøde. Hak purløg fint.

Rugbrødscrisp: 
Smuldr rugbrødet fint og bland sammen med olivenolie. Fordel på en bageplade med bagepapir, drys flagesalt over og bag i ovnen ca. 5-7 minutter.

Jalapeños- og limesmør: 
Hak syltede jalapeños, frisk jalapeño, koriander og hvidløg fint. Bland sammen med rumtempereret smør, røget paprika, saft og revet skal fra lime. Smag til med salt og peber.

Anret salat på en tallerken eller et fad og læg de grillede majskolber ovenpå. Top med jalapeños-og limesmør, forårsløg, purløg og rugbrødscrisp. Drys flagesalt over. Servér sammen med skiver af den møre BBQ-marinerede bryststeg.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.