Smørstegt brød med grønkålschips og rogn
SERVERING
12 stk
Grønkålschips
Smørstegt brød
Pynt
Energiindhold for hele retten: 3730 kJ
Energifordeling:
Fiber: 8.9 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 23 %
Fedt: 68 %
Riv de grove stilke og ribber af grønkålsbladene. Skyl bladene grundigt og tør dem godt. Riv bladene i mundrette stykker og læg dem på en plade med bagepapir. Spray grønkålsbladene med et tyndt lag fedtstof. Bag dem midt i ovnen. Tag grønkålen ud og drys med salt.
Skær skorpen af og del hver brødskive i 3 aflange skiver. Lad smørret blive gyldent i en pande. Rist brødskiverne ved jævn varme ca. 2 min. på hver side – til de er gyldne.
Fordel cremefraiche på brødskiverne. Top med grønkålschips og rogn. Pynt med karse og server straks.
Ca. 20 min. ved 125° – varmluft.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000