Smørstegt brød med grønkålschips og rogn

SERVERING

12 stk

Ingredienser

Grønkålschips

  • 100 g grønkålsblad
  • flagesalt
  • Lurpak® Cooks range spray

Smørstegt brød

  • 25 g Lurpak® smør
  • 4 skiver sandwichbrød
  • 100 g Arla® cremefraiche 38%
  • 50 g stenbiderrogn

Pynt

  • karse

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 3730 kJ

Energifordeling:

Fiber: 8.9 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 23 %
Fedt: 68 %

Fremgangsmetode

Grønkålschips

Riv de grove stilke og ribber af grønkålsbladene. Skyl bladene grundigt og tør dem godt. Riv bladene i mundrette stykker og læg dem på en plade med bagepapir. Spray grønkålsbladene med et tyndt lag fedtstof. Bag dem midt i ovnen. Tag grønkålen ud og drys med salt.

Smørstegt brød

Skær skorpen af og del hver brødskive i 3 aflange skiver. Lad smørret blive gyldent i en pande. Rist brødskiverne ved jævn varme ca. 2 min. på hver side – til de er gyldne.

Fordel cremefraiche på brødskiverne. Top med grønkålschips og rogn. Pynt med karse og server straks.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 125° – varmluft.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.