Smørrebrød med roastbeef, peberrodscreme & kartoffelchips

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 g fuldkornsrugbrød (halve skiver)
  • 400 g Roastbeef af inderlår i skiver, TULIP FOODSERVICE
  • 150 g Creme fraiche 18%
  • 40 g revet peberrod
  • Salt
  • friskkværnet peber
  • 1 stk rødløg
  • 1 stk skoleagurk
  • 50 g rustikke kartoffelchips
  • karse

Fremgangsmetode

Placér roastbeefen på brødet.

Rør cremefraiche og peberrod sammen og smag til med salt og peber.

Kom det oven på roastbeefen og pynt med løgringe, agurk i bånd, kartoffelchips og karse.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.