Smørrebrød med paneret torsk og KiMs Pinde

TID

20 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 g 10 store stykker torsk
  • 250 g Frosne ærter
  • 500 g Bähncke Wasabi Dressing
  • 200 g Bähncke Tartar Sauce
  • 2 pk KiMs Kartoffelpinde
  • 500 g karse
  • 200 g Grønne urter

Fremgangsmetode

  • Ærter og Bähncke Wasabi Ingefær Creme blendes til en creme og smøres på brødet.
  • Torsken paneres og steges sprød i olie.
  • Anret ærtecreme på rugbrød og læg den sprøde fisk på cremen.
  • Top med Bähncke Tartar Sauce, pynt med karse, urter og KiMs kartoffelpinde.

# tags

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Orkla Danmark

Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf: 43 58 93 00

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.