Små bagte kartofler med rogn, rygeost og tørret bacon

TID

35 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 30 g små kartoffel
  • 200 g bacon
  • 200 g rygeost
  • 50 g fløde
  • 0,5 tsk revet muskatnød
  • 1 fed hvidløg
  • 300 g Stenbiderrogn rød MSC 250g
  • 1 bk sakura cress el. almindelig karse
  • 1 bdt purløg
  • salt og peber

Fremgangsmetode

Bag kartoflerne til de er møre – ca. 25 min. ved 190°C. 

Skær bacon i tynde strimler og steg dem sprøde. 

Rør rygeost, fløde, muskatnød og knust hvidløg sammen og smag til med salt og peber.

Åbn kartoflerne ved at skære et lille kryds i toppen og presse dem åbne. 

Anret med rygeost, rogn, bacon, sakura cress/karse og fintsnittet purløg.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.