Skalrejer stegt med ingefær og soya på quinoa og romanesco

Månedens udvalgte

TID

30 minutter

SERVERING

10 Portioner

Ingredienser

  • 2,5 g skalrejer kogte
  • 100 g ingefær
  • 2 dl soyasauce
  • 1 kg sort quinoa
  • 1 stk romanesco kål
  • 1 stk hokaido græskar
  • 5 fed hvidløg
  • 1 dl rapsolie
  • 1 bdt persille
  • 100 g kapers
  • 1 dl kaperslage
  • 2 spsk akaciehonning
  • vegetabilsk olie til stegning
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmetode

Flæk, udkern og skær græskarret i både. Vend bådene med knust hvidløg, rapsolie, salt og peber. Bag dem i en forvarmet ovn 25 min. v. 200°C.

Kog quinoaen som anvist og skyl den i koldt vand.

Skær romanescoen i buketter og kog dem i saltet vand 4 min.

Steg de optøede rejer i olie 3-4 min. Tilsæt soya og hakket ingefær og steg yderligere 3 min.

Vend quinoaen med romanesco, græskar, plukket persille, kapers, kaperslage og honning.

Server straks med de stegte rejer.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.