Skalrejer stegt med ingefær og soya på quinoa og romanesco

TID
30 minutter
SERVERING
10 Portioner
TID
30 minutter
SERVERING
10 Portioner
Flæk, udkern og skær græskarret i både. Vend bådene med knust hvidløg, rapsolie, salt og peber. Bag dem i en forvarmet ovn 25 min. v. 200°C.
Kog quinoaen som anvist og skyl den i koldt vand.
Skær romanescoen i buketter og kog dem i saltet vand 4 min.
Steg de optøede rejer i olie 3-4 min. Tilsæt soya og hakket ingefær og steg yderligere 3 min.
Vend quinoaen med romanesco, græskar, plukket persille, kapers, kaperslage og honning.
Server straks med de stegte rejer.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400