Schnitzel med ærtepuré, tomatsalat og syltede løg

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Syltede rødløg

  • 2 dl eddike
  • 1 dl vand
  • 1 dl sukker
  • 2 stk rødløg skåret i tynde skiver

Ærtepuré

  • 450 g kogte ærte evt. fra frost
  • 200 g hytteost
  • 1 håndfulde basilikum
  • Salt
  • friskkværnet peber

Tomatsalat

  • 1,4 kg tomat i forskellige farver og størrelser
  • 6 spsk god olivenolie
  • 3 spsk balsamico
  • frisk basilikum

Fremgangsmetode

Sådan tilbereder du retten

Kog eddike, vand og sukker op i en gryde, til sukkeret er opløst. Fjern gryden fra varmen og tilsæt rødløg. Lad rødløget trække færdigt i lagen.

Blend ærter, hytteost og basilikum til en helt glat konsistens. Smag til med salt og peber.

Skær tomaterne ud i mundrette bider og bland dem med olivenolie og balsamico. Smag til med salt og peber og drys med masser af frisk basilikum.

Tilbered schnitzlerne efter anvisning på emballagen.

Servér de tilberedte schnitzler med tomatsalat, ærtepuré og syltede rødløg.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.