Saltbagte kartofler med chorizo-mayonnaise på bund af chorizomüsli

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 500 g chorizo i tern, TULIP FOODSERVICE
  • 200 g hasselnød
  • 4 dl hjemmelavet mayonnaise
  • 1 g ens små nye kartofler med skræl
  • 2 spsk rugbrødsjord

Fremgangsmetode

Steg chorizotern sprøde på en varm pande og hæld det hele i en sigte. Bland chorizotern med hakkede hasselnødder og rugbrødsjord. Fedtet bruges til mayonnaisen. Bag de små kartofler i ovnen ved 160 °C i ca. 40 min. med salt og lidt olie.

Kartoflerne anrettes lune med chorizo-mayonnaise, de sprøde chorizotern og pyntes med karse og purløg.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.