Salatbowle med kyllingebryst og æggesalat

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 500 g kyllingebryst kogt og stegt
  • 250 g quinoa
  • 1 stk hel ananas
  • 1 bdt forårsløg

Æggesalat

  • 5 stk hårdkogte, finthakkede æg
  • 0,5 liter 18% Creme fraiche
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 dl Karry
  • 2 tsk sukker
  • 3 stk avocado i små tern
  • salt og peber

Fremgangsmetode

Skær kyllilngebryst og ananas i små tern 1×1 cm. Snit forårsløgene fint.

Bland alle ingredienser til æggesalat sammen undtagen æggene.

Hak æggene, og vend i cremen. Smag til med salt og peber.

Anret salaten i et stort fad eller i dybe tallerkener. Læg alle dele ved siden af hinanden, så man kan se hvad det er.

Læg æggesalaten i midten og pynt med urter – f.eks. ærteskud, kørvel, purløg eller brøndkarse.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.