Salat af sprødstegt torsk og knust avocado

TID

20 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 600 stk Torskefilet m/skind og ben 220-450g (optøet)
  • 5 stk avocado
  • 4 fed hvidløg
  • 2 bdt rødløg
  • 1 spsk spidskommen
  • 2 stk rød chili
  • 1 stk Citron
  • vegetabilsk olie
  • salt og peber

Fremgangsmetode

Flæk, udsten og skræl de modne avocadoer. Knus dem groft med et piskeris og vend dem med knust hvidløg, snittet rødløg, spidskommen og hakket chili. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Skær torsken i stykker af 60 g og steg dem i olie på en pande på skindsiden i ca. 3 min. Sæt derefter panden i ovnen i 3 min. ved 200 °C.

Fordel avocado og torsk i ti små skåle og server straks.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.