Rugmelspaneret sild i syltelage med julekrydderier og æblesalat med ingefær, sorte bønner og brøndkarse

TID
90 minutter
SERVERING
10 portioner
TID
90 minutter
SERVERING
10 portioner
Kog eddiken op med brun farin, stjerneanis, kanel, ingefær i skiver, kardemomme[1]kapsler, nelliker og rødløg i skiver. Hæld den varme lage over de optøede fisk, og lad det trække ved stuetemperatur i 1 time.
Kog de sorte bønner i usaltet vand, til de er møre. Det tager ca. 30-40 minutter.
Skær æblerne i tern og vend dem med finsnittet forårsløg, revet ingefær, limesaft, knust hvidløg, citronolie, sorte bønner og grofthakket brød karse. Smag til med salt og peber.
Server straks med rugbrød og de marinerede sild.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400