Rugmelspaneret sild i syltelage med julekrydderier og æblesalat med ingefær, sorte bønner og brøndkarse

TID

90 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 dl rugmelspaneret sild
  • 3 dl lagereddike
  • 200 g brun farin
  • 3 hele stjerneanis
  • 3 stænger kanel
  • 50 g frisk ingefær i skiver
  • 5 kardemommekapsler
  • 10 nellike
  • 1 rødløg
  • 5 røde æble
  • 3 forårsløg
  • 50 g revet ingefær
  • 2 lime
  • 5 fed hvidløg
  • 0,5 dl citronolie
  • 200 g udblødte sorte bønner
  • 100 g brøndkarse
  • 10 skiver rugbrød
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmetode

Kog eddiken op med brun farin, stjerneanis, kanel, ingefær i skiver, kardemomme[1]kapsler, nelliker og rødløg i skiver. Hæld den varme lage over de optøede fisk, og lad det trække ved stuetemperatur i 1 time.

Kog de sorte bønner i usaltet vand, til de er møre. Det tager ca. 30-40 minutter.

Skær æblerne i tern og vend dem med finsnittet forårsløg, revet ingefær, limesaft, knust hvidløg, citronolie, sorte bønner og grofthakket brød karse. Smag til med salt og peber.

Server straks med rugbrød og de marinerede sild.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.